BDI-ja eTateshit të Epërm nominon Pollozhanin dhe Merkon!

 

Këshilli Vendor i BDI-së në Tatesh të Epërm ka zhvilluar sonte takim  ku ka caktuar kandidaturat për bartës liste, si dhe për kryetar Komune të Strugës.Sic informon Mizakip Tela kryetar i KV së BDI-së në Tatesh të Epërm për kandidat për kryetar ka propozuar;Faton Pollozhanin dhe Ramiz Merkon ndërsa si kandidatë potencialë për bartës liste ka propozuar:Selami Alla,Feta Tairi,Armend Tela,Ikball Ibraimi.(Strugalajm.com)StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...