Bekim Qoku:Gëzuar 7 Marsin , o popull arsim-përçmues që votoni kryetarë komunash që e kanë shkatërruar dhe vazhdojnë ta shkatërrojnë arsimin

Bekim Qoku

Gëzuar 7 Marsin (Ditën e hipokrizisë), o popull arsim-përçmues që votoni për politikanë dhe kryetarë komunash që e dini se e kanë shkatërruar dhe do të vazhdojnë të shkatërrojnë arsimin,
që punësojnë kuadro partiake, shpesh deri në nivelin e debilit,
që fëmijët e tyre i shkollojnë jashtë,
që ….StrugaLajmStrugaLajm


Loading...
loading...