Bie vetura në Vardar! (Video)

Shumë kalimtar mbi urën e Gurit në kryeqytet janë shqetësuar me makinën e cila lundronte në lumin Vardar. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 17.

Një kalimtar i tillë ka xhiruar ngjarjen që ndodhi rreth orës 17h dhe i dërgoi redaksisë këtë video për ta ilustruar habinë.

Në video shihet makina me dritat e ndezura, përballë gjykatës Kushtetuese në Shkup! Ende nuk dihet se si ka përfunduar vetura në lumin Vardar, dhe as nëse dikush është lënduar nga ky aksident!
StrugaLajm
Loading…


loading…