Biznesmenit shqiptarë i konfiskohen 5 kilogram ari

Biznesmenit të njohur shqiptarë Skender Kryeziu (Pagarusha) policia në një shtet të BE-së i ka konfiskuar për disa orë 5 kilogram ari. E gjithë drama ka ndodhur gjatë kthimit të tij nga Dubai, vend ku ai po bën biznesin e tij dhe jeton.

Gjatë kthimit nga Dubai dhe aterimit në një shtet europian, biznesmenit të njohur Pagarusha i është konfiskuar 5 kilogram ari, mirëpo kjo nuk është hera e parë që biznesmeni i njohur i cili njihet edhe si një humanist.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...