Bujar Osmani tregoi para gazetarëve planin për Europë

Brifing tepër i rëndësishëm me mediat nga zv/kryeministri Bujar Osmani.” Paraqitëm përmbajtjen, aktivitetet rreth zbatimit dhe rëndësisë së #Plani369
6 javët në vazhdim janë vendimtare për zbatimin e Planit 3-6-9, dhe kanë për të përcaktuar fatin e gjashtë muajve të ardhshëm që paraqesin shansin historik për integrimin euroatlantik të Republikës së Maqedonisë”tha si.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…