Çdo të shtunë Besa e Strugës i hap dyert

KOMUNIKATË

Të nderuar qytetarë të komunës së Strugës.
Ju informojmë se duke filluar nga dita e sotme 14.07.2018(E Shtunë) , si dhe cdo të Shtunë të javës, nga ora 13.00 deri në ora 15.00 dyert e Lëvizjes BESA në Strugë do të jenë të hapura për ju.
Çdo shqetësim, denoncim apo padrejtësi të cilën mendoni se duhet ta denonconi, do të keni mundësinë ta paraqesni në zyrën tonë, ku do tju qëndrojnë në dispozicion ekipe të specializuara nga lëmi të ndryshme, qofshin shqetësime nga pushteti lokal ,apo nga ai qendror.
Lëvizja BESA vazhdon të qëndrojë në ball të proceseve ku qytetari shqiptar do të ndjehet i mbrojtur dhe i sigurt.
Me respekt.
Ju mirëpresim në zyrat tona në Strugë.

14.07.2018
Zyra për informim
Lëvizja BESA-Strugë.StrugaLajm
Loading…


loading…