Çfarë thonë shqiptarët në Austri pas sulmit terrorist në Vjenë? (VIDEO)

Kosovarë të cilët jetojnë në Vjenë konsiderojnë se imazhi i shqiptarëve është dëmtuar në masë të madhe pasi sulmuesi në Vjenë doli të jetë shqiptar.

Abedin Sutaj i cili prej vitesh jeton në kryeqytetin austriak rrëfen për përvojë jo të mirë pas sulmit nga një shqiptar të cilin shteti i Austrisë e cilësoi terrorist.

Pasojat e veprimeve të tilla ekstremiste Kosova, përkatësisht shqiptarët do t’i vuajnë një kohë të gjatë, thotë ai.StrugaLajm

“Dikush duhet me i thënë ndal kësaj shtrese”, tha ai për RTV21.StrugaLajm

“Ka kaluar më shumë se një javë dhe ne ende e diskutojmë këtu me shoqëri”, thotë ajo.

In : Aktuale

Loading...
loading...