Dashmir Nasufi nga sot drejtor i NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” Strugë

Dashmir Nasufi sot pranoi emërimin si drejtor i ri në NP “Ujësjellës dhe Kanalizim” Strugë.Më herët Nasufi ka mbajtur pozicionin e shefit të kabinetit të kryetarit të komunës.

Дашмир Насуфи денеска го прими именувањето како нов директор на ЈП “Водовод и Канализација” Струга

In : Aktuale

Loading...
loading...