Dëbora në malet e Zvicrës arrin deri në 1.60 m

Në zonën malore ndërmjet Kantonit të Bernës dhe atij të Valisit, në Gand-Egg që ndodhet në lartësinë 2700 metra, është arritur rekordi. Atje është matur bora me trashësinë 1.62 metra

Moti i ligë që ka filluar pasditen e të dielës me shira të fuqishëm dhe stuhi, ka vazhduar edhe më tutje gjatë mbrëmjes dhe natës, deri në mëngjesin e sotëm. E gjithë kjo ka kulmuar me reshje bore edhe në zonat relativisht të rrafshta, gjegjësisht në lartësi jo të mëdha mbidetare, njofton srf meteoStrugaLajm
Loading…


loading…