Defekt, për 2 orë Struga pa furnizim me ujë të mjaftueshëm

Një defekt në rrjetin e energjisë si pasojë e zjarrit në fshatin Zagraçan ka sjellur reduktimin e furnizimit me ujë në Strugë.Nga Proaqua informojnë se defekti në rrjet ka sjellur mosfurnizimin e pompave me energji dhe për pasojë reduktim të furnizimit me ujë.Nga Proaqua informojnë se brenda dy orëve defekti do sanohet dhe furnizimi do normalizohet.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...