Djali e gjen babain të vdekur në Podmoll-Debërcë!

Mbrëmë më 22.50 në fshatin Podmoll në shtëpinë në pronësi të S.P djali i tij e ka gjetur babain e tij S.P të vdekur me lëndim rreth qafës.Në vendngjarje kanë shkuar ekipet e prokurorisë dhe policisë dhe me urdhër të Prokurorisë trupi i është nënshtruar obduksionit.Akoma nuk dihet se si ka ardhur deri te vdekja.(Strugalajm.com)

 StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...