Dollogozhdarët e Zvicrës takohen në Winterthur më 14 maj!

Shoqata e dollogozhdarëve që vepron në Zvicër edhe sivjet organizon turnirin e përvitshëm tashmë tradicional në futbollë të vogël i cili do të zhvillohet më 14 Maj 2017( 14-05-2017) në Winterthur prej orës 09:00.Siç informon kreu i kësaj shoqate Vezir Dervishi edhe sivjet presin që të marrin pjes të gjithë Dollogozhdarët edhe sigurisht edhe familjet “vajzat” nga Dollogozhda që jan martuar jasht Dollogozhdës.
’’Gjithashtu në këtë eveniment sportivë do të ketë një sërë aktivitetesh në funksion të gjithëpërfshirjes si voleboll për femra, do të ketë të instaluar një kënd lojrash për fëmij dhe shumë befasi të tjera .
Të gjithë ata që do të duan të marrin më shumë informacion për këtë aktivitet të vendosin
kontaktin në numrin e cel:
079 475 98 61 Nagip Alimi
079 577 34 87 Përparim Sabriu‘’ pasi që deri në datë 12 Maj 2017 lejohet të paraqiten ekipet e futballit.
Adresa: Fussballplatz 3, Gruzefeldstrasse, 8400 Winterthur

In : Aktuale

Loading...
loading...