Duhet t’i themi stop kësaj deponie që po prodhon kancer

Nusret Ziba

Edhe sa here i duhet thirre ndergjegjes se vonuar ,edhe sa here i duhet thene me force STOP kesaj deponie qe po na prodhon kancer dhe shkretim edhe sa here duhet kerkuar pergjegjesi morale e ligjore per fajtoret e kesaj kolere qe po na vdes per dite nga pak. Po pse strukemi e presim qe zgjidhja te vije vetvetiu .Jo ajo nuk vjen vetvetiu, ajo do te vije atehere kur te pergjigjen te gjithe ata qe kontribuan per kete te keqe, te pergjigjen penalisht te gjithe ata qe ngriten gishtat dhe vune firmat per te ,si dhe ata qe po e lartesojne ate per dite e me shume. Ne te kunderten le t’a leme ne meshiren e Zotit,fajtoret le te bejne profite nga deponia kurse femijet tane le te perballen me pasojat.Fajtoret le te lartesohen majave te pushteteve ndersa femijet tane le te sorollaten dyerve te spitaleve.StrugaLajm


Loading...
loading...