Dy fëmijë në Ohër shpërthejnë bomba artizanale

Sektori i Punëve të Brendshme në Ohër paraqiti raportim kundër dy minorenëve nga Ohri të moshës 13 dhe 14 vjeçare për kryerjen e veprës penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”.

Të denoncuarit më datën 9 të muajit të kaluar në oborrin e shkollës fillore “Grigor Përlicev” në Ohër, janë parë se si hedhin një lëng duke shkaktuar një shpërthim të fortë.

Gjithashtu, 13-vjeçari natën midis 11 dhe 12 dhjetorit në Ohër, ka hedhur dy shishe plastike në një oborr ku ka shkaktuar shpërthime të njëpasnjëshme, informojnë nga Ministra e Punëve të brendshme në Buletinin e sotëm.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...