Dyfishohen zjarret në Strugë,punë më shumë për Zjarrfikësen!

Janë dyfishuar zjarret në rajonin e Strugës referuar të dhënave që vijn nga Njësiti Zjarrfikës i Strugës. Vetëm në muajin korrik Njësiti Zjarrfikës ka reaguar në 120 raste kryesisht në zjarre në fusha dhe male  dhe më pak në zona të banuara . Ndërkohë, një ndërhyrje të përditshme ky Njësit sipas kryeshefit

Minir Mahmutit ka patur në deponinë e Strugës po në këtë periudh.Sipas kryeshefit të Njësitit gjykuar me të njëtën periudh të vitit të kaluar sivjet ndërhyrjet e këtij Njësiti pothuajse janë dyfishuar.

Gjithashtu, Mahmuti nëvizon se Njësiti i Strugës ka ndihmuar edhe në shuarjen e zjarrit në Makedonski Brod.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…