E la të dashurin të martohej për letra, shqiptarja drejt vdekjes

Kemi degjuar shume raste te tilla, ndoshta edhe ne fis, fqinj apo te njohur, kur shqiptaret, si meshkuj apo femra e zgjidhin jeten e tyre duke u martuar per dokumentet me te huaj.

Një çift i cili kishte menduar të ndërtonte të ardhmen në Angli kanë vendosur që burri të martohet me një grua tjetër për dokumenta.

Por sipas gazetares së “Aldo Morning Show”, burri sapo ka arritur në Angli ka parë që gruaja me të cilën do të martohej ishte shumë e bukur dhe ka marrë të fejuarën në telefon dhe i ka thënë siguro të ardhmen tënde.StrugaLajm

Pas lajmit vajza ka tentuar të pijë disa ilaçe dhe është dërguar në spital.
Loading…


loading…