EDHE KY 28 NËNTOR PA ADEM JASHARIN NË PRISHTINË !

Komandanti Legjendar i UÇK -së Adem Jashari një nga figurat më të ndritura kombëtare i Drenices martire simbol pathyshmërie simbol trimërie epike njeriu që me bacen Shaban vëlla Hamzën me gra e fëmijë u shkrinë për ne Shqipëri .

Kam shkruar pa ndal nga 1999 se Sheshi Adem Jashari duhet ketë monumentin e legjendës sonë dhe botërore sepse Ademi lufta jonë kundër genocidit serb ka fituar simpatinë e popujve liridashes .

Të gjitha qeveritë dhe partitë pa përjashtim si dhe Komuna e Prishtines duhet të turpërohen me ketë marri skandal!

Vitin që vjen për festat e Nëntorit duhet jetë monumenti i kolosit Kryetrimit Adem Jashari në ketë pjesë të Shqipërisë .StrugaLajm

Vlerat kombëtare duhet afirmuar dhe ruajt si asete kombëtare .

Erald Selca

In : Aktuale

Loading...
loading...