Edhe pse Tetova ka 6 multi-milionera sërish bizniset fitimprurëse i marrin të huajt

ÇUDI, ASNJË HALLKË E ZINXHIRIT TË KRIMIT NUK PO SHKËPUTET!

Si shpjegohet fakti që, nga dhjetë (10) multimilionerët më të mëdhenj shqiptarë nga Maqedonia, gjashtë (6) prej tyre janë nga Tetovë, ndërsa bizneset më fitimprurëse u jepen investitorëve të huaj me prejardhje të dyshimtë të kapitalit? Mediet dhe gazetarët hulumtues duhet ta trajtojnë rastin, nëse pushteti është i korruptuar deri në këtë masë, apo pushteti dhe politika aktuale punon për realizimin e planeve strategjike të njohura sipas elaborateve serbomëdha për ndryshimin e strukturës etnike të popullsisë në komunat me shumicë të banorëve shqiptarë?

(16.IX.2020)

Loading...
loading...Loading…


loading…