Ekologjistët lokalizojnë zjarrin mbi fshatin Borovec të Strugës(Video)

Dje në vendin e qojtur Petarces në largësi mbi 800 metra mbi fshatin Borovec me iniciativën e ekologjistëve të drejtuar nga ekologjisti Rushdi Smajloski  është shuar dhe lokalizuar zjarri i cili prej disa ditësh ishte aktivë dhe rrezikonte të shkaktojë dëme të konsiderueshme dhe t’i afrohej fshatit.

Nga ana e aktivistëve me sukses u shua zjarri  në një hapësirë të konsiderueshme pujore ndërmjet fshatarve Borovec dhe Llabunishtë.Nga kjo Shoqata kanë apeluar deri te popillësia locale dhe druprerësit si dhe gjuetarët që  të kenë kujdesë dhe të ruajnë ambientin .(Strugalajm.com)

 


 


 

 

 

 

 

 

 

Loading...
loading...Loading…


loading…