Eliona,struganes që i bën jehonë MTV-ja!

Eliona Qira është këngëtarja me origjinë nga Struga që falë zërit potentë dhe orgjinilatetit krijues që transmeton ,me ritëm të shpejt po i ngjit shkallët e karrierës Internationale.Së fundi Eliona ashtu siç njihet në Suedi me këngën ,”Good Company” (në anglisht)në bashkëpunim me një nga Dj më të famshëm në Suedi (Dj WAJU) ka bërë jehonë edhe në kanalin prestigjiozë të muzikës MTV.Kjo këngë është komponenti i parë i regjistruar në Suedi, pas 2 kengeve qe u regjistruan ne Shqipëri (Sme ka mua /Me meso te harroj). Eliona është nga Struga me origjinë por jeton në Suedi ku është vendosur familja e sajë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...