Mjeku strugan Edmond Vejseli:Reagoj ashpër ndaj mjekut Radomir Bukliskit për gjuhën ofenduese që përdor ndaj shqiptarëve

Shoqata e Mjekëve Shqiptar dega Strugë nëpërmjet sekretarit të saj Dr. Edmond Vejseli reagon nga postimit të mjekut Maqedonas Radomir Buklieski i cili në profilin e tij përdor gjuhën e urrejtjes ndaj popullit Shqiptar duke i quajtur primitiv, duke i shumëzuar me 0 dhe me ide fashiste vazhdon deri në kërkim shfarosjeje. Njëkohësisht ai harron profesion e tij të mjekut dhe betimin e Hipokratit ai bën thirrje shoviniste në këtë post.
Askush nuk guxon të fyej dhe ofendoj një komb, aq më tepër që jeta multinacionale dhe e profesioni mjek e vë përballë çdo pacienti pa marr parasysh etnin, ngjyrën dhe fenë.
Kërkojmë nga oraganet kompetente që rasti të shqyrtohet dhe të jepet përgjegjësi nga I njëjti.
Me respekt. Dr Edmond Vejseli.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...