Erald Selca :Ali Ahmeti nuk mposhtet nga karrieristët

Erald Selca

Si veprimtar luftëtar publicist mik e shok jete i liderit të madh modest Ali Ahmetit nuk mund rri pa i thenë dy llafe për karrieristat . Aliu ka mposht një Jugosllavi me shok të LPK së ka themeluar tre ushtri ka kontribuar në pavaresinë e Kosoves dhe avancimit shqiptareve në IRJM.

Tash keto parti lideruca Aliu i luste te beheshin bashke nuk u bën dhe na demtun me shume deputet me pak …e tash i bashkoj lakmia ego semurë.StrugaLajm

Aliu nuk njeh fjalen humbje


Loading...
loading...