Faton Pollozhani:Dy makina donacion për Spitalin e Strugës!

Qeveria e Maqedonisë në mbledhjen e fundit të radhës ka marr vendim që Spitalit të Strugës t’i ndaj dy makina, njëra makinë e përshtatur për transportin e medikamenteve,ndërsa makina tjetër e tipit të Ndihmës së Shpejt.Kjo iniciativë sic konfirmon zv/ministri i Transportit Faton Pollozhani ka kaluar sot me vendim qeverie dhe së shpejti këto makina do t’i dorëzohen Spitalit të Strugës.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...