FC Albania -Zürich merr mbështetje edhe nga kompania”Asani Bodensysteme GmbH”

Në vazhdimësinë e prezantimit të sponzorëve me rëndësi të veçantë në FC Albania,natyrisht që edhe Asani Bodensysteme GmbH për sezonin 2016/2017 është një nga shtyllat mbështetëse financiare në klub.Nga takimet e fundit të përfaqësuesve të FC Albania dhe pronarit të Asani Bodensysteme GmbH z.Rui Asani u arrit marrëveshja e të dy palëve që kompania në fjalë për dy vitet e ardhshme do të mbështesë financiarisht si një ndër sponzorët kryesor të FC Albania.

17948296_10155130520126390_1221633361_o

Pronar i Kompanisë z.Rui Asani dhe Kryetari i klubit z.Sokol DautiStrugaLajmStrugaLajm

Poashtu Asani Bodensysteme GmbH me pronar z.Rui Asani ka qenë mbështetës i rregullt që nga themelimi i  klubit FC Albania dhe për këtë Kryesia e klubit e falenderon përzemërsisht për kontributin shumëvjeçar në mbështetje të kulturës sportive të Diasporës Shqiptare në Zvicër.StrugaLajm

 

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...