Fikrie Osman Polisi i dhuroi tokën për vakuf xhamisë të fshatit Dobovjan

Xhamia e fshatit Dobovjan u begatua me një pronë-vakuf nga Fikrie Nasufi Polisi e bija e Osman Polisit, vend ndodhja e pronës eshte në dalje të fshatit Dobovjan e ashtuquajtura “Kamenicë” pronë e cila ka mbi 3000 metër katror. Fletë pronësia iu dorëzua sot këshillit të xhamisë të fshatit Dobovjan. Kërkesa e vetme e dhurueses së pronës është që prona mos shitet, të ndërtohet xhami nëse fshati ka nevoj dhe prona të mirëmbahet. Këshilli i xhamisë të fshatit në emër të vetë si dhe në emër të banorëve të fshatit Dobovjan e lusim Allahun xh.sh që ti jape shëndet dhe çdo të mirë në këtë botë dhe në botën tjetër.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...