Gurthemeli i objektit pronë e xhamisë së fshatit Dollogozhdë

Gurthemeli i objektit në xhaminë e fshatit Dollogozhdë

Sot më 25.07.2020 Myftiu i Myftinisë së Strugës Mr. Salim ef. Sulejmani, së bashku me operativën morën pjesë në hedhjen e gurthemelit të objektit në xhaminë e fshatit Dollogozhdë, ku u pritën nga dy imamët e xhamisë Nedrit ef. Koxhaxhiku dhe Evzi ef. Mamudi, këshilli i xhamisë, kryetari i bashkësis lokale, dhe një pjesë e xhematit dhe banorëve të fshatit Dollogozhdë. Zoti xh.sh e mundësoftë ndërtimin dhe përfundimin e sa më shpejtë të këtij objekti, i cili dhashtë Zotin do t’i shërbejë fjalës së Zotit dhe shum gjëra të tjera.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...