Hamburgerët me insekte për herë të parë në Europë, i prodhon Zvicra (VIDEO)

Hamburgerët me insekte shiten për herë të parë në Europë, prodhim nga Zvicra (VIDEO)

A do të hanit një hamburger me insekte?
A do të hanit një hamburger me insekte?
Një supermarket zvicran është i pari në Europë që prodhon dhe shet hamburgerë me insekte për njerëzit, raporton World Economic Forum, transmeton lajmi.net

Ju do të jeni në gjendje të bleni hamburgerë me insekte, të cilat janë të pasura me proteina.

Insektet janë ushqim tradicional në shumë vende të botës. Ato lehtë hahen dhe lehtë përgatiten.StrugaLajm

Ne gjenerojmë 1.3 bilion ton ushqim të humbur çdo vit.


Loading...
loading...