“Ilirida” klubi futbollistik që bashkon struganët dhe shqiptarët në Shtutgart


Klubi futbollistik ”Ilirida” në Shtutgart të Gjermanisë tashmë po kalon vitin që është themeluar dhe gradualisht po fokusohet në përmbushjen e synimeve dhe objektivave që themeluesit kanë parashtruar pët këtë klub .”Ilirida” është themeluar nga disa strugan me origjinë nga fshati Tatesh por edhe me mbështetjen e shqiptarëve të tjerë që jetojnë dhe punojnë në këtë pjesë të Gjermanisë.Sic deklarojnë nga ky formacion futbollistik tashmë objektivat janë të përcaktuara sepse nga shtatori i këtij viti ”Ilirida” do të garojë në Kreisliga të Shtutgartit me synimin që të arrij dënjësisht të prezantohet në këtë lig dhe pse jo të synojë edhe për më tutje.Edhe në aspektin financiar në ndihmë klubit Futbollistik i kanë dalur disa kompani si:Loga Baustoffe-Pevalit,Salihi Reinigung ,
Ferdinand Buzhala- Gipser si dhe Dimitri Löwen Finanzberatung.

Kryesia e klubi:
Ibni Neziri Tatesh i poshtem
Gezim neziri – Tatesh i poshtem
Ismet Neziri- Tatesh i poshtem
Arsim Neziri-Tatesh i poshtem
Gazmend edhe Genc Hysejni nga Kosova.
Trajner i ekipit është Ramazan Kamberi prej F.Zhepin.StrugaLajm


Loading...
loading...