ISOMAT GMBH me seli në Zvicër siguron udhëtimin për të mbështetur Ziadin Selën!

Nëpërmjet një njoftimi dërguar deri te Strugalajm.com ,kompania ISOMAT GMBH me seli në Zvicër me pronar një qytetar nga Veleshta e Strugës ,informon se do mbulojë harxhimet për të gjithë ata mërgimtarë që do të udhëtojnë me aeroplan për të mbështetur Ziadin Selën.”Të nderuar qytetar të Strugës dhe rrethinës kush është i interesuar per te udhetuar per të votuar në  raundin e dytë për Dr. Ziadin Selen dhe Aleancën,Bileta është e pagume nga ISOMAT GmbH .Udhëtimi behet  nga “Zürich -Flugafen”  të interesuarit të lajmërohen në 079 949 97 76”thuhet në njoftimin e kësaj kompanie dërguar në Strugalajm.com.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...