Italianët:Shqiptarët janë një popull unikalë

Italianët tregojnë 10 pika të cilën e nxjerrin popullin Shqiptarë të vjetër, me Origjinë Pellazge, gjuhë dhe kulturë shumë të lashtë dhe simbolin Shqiponja që Shqiptarët e adhurojnë dhe e bëjnë tatuazh.

Për më shumë ndiqeni videon:

VIDEO: https://www.facebook.com/ShqiperiaeBashkuar.2015/videos/1457552644314121StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...