Ja çfarë tha shoferi i autobusit të aksidentuar, për tragjedinë


Sipas burimeve në hetim, shoferi i autobusit në pronësi të kompanisë Durmo Tours ka thënë se nuk i kujtohet se si ndodhi aksidenti, njofton TetovaSot.StrugaLajmStrugaLajm

Përgjigjet duhet t’i japë hetimi pas inspektimit të bërë në vendin e ngjarjes dhe pas ekzaminimit të autobusit.StrugaLajm

Ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski mbrëmë tha se kompania Durmo Tours kishte licencën e nevojshme për punë dhe se automjetet e tyre i kalonin rregullisht inspektimet teknike./

In : Aktuale

Loading...
loading...