Ja çmimet e reja të benzinës dhe dizelit

Komisioni Rregullator për Energjetik në mbledhjen e sotme ka vendosur që për 0.50 denarë të lirohen çmimet e benzinave, ndërsa mbetet i pandryshuar çmimi i Dizelit.
Sipas vendimit çmimi i ri i një litër EUROSUPER BS-95 është 59,00 denarë, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të jetë 61,00 denarë.
Çmimi i Dizelit nuk ndryshon dhe një litër dizel do të kushtojë 50,50 denarë.
Poashtu nuk do të ndryshoj as çmimi i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri dhe do të kushtojë 50,50 denarë për litër. 

In : Aktuale

Loading...
loading...