Ja emrat e ministrave -Mickovski shpalos propozimet

Kryetari i VMRO-DPMNE-së, sonte pas përfundimit të Komitetit Qendror dhe Ekzekutiv ka prezantuar propozimet e partisë së tij për ministra në Qeverinë e ardhshme.
Ministër për Transport dhe nënkryetar i Qeverisë- Aleksandar Nikillovski.
Ministër i Mbrojtjes- Vllado Misajllovski
Ministër i Financave- Gordana Dimitrovaska Koçoska
Ministër i Punëve të Jashtme dhe Tregti- Timço Mucunski
Ministër i Vetëqeverisjes Lokale- Zllatko Perinski
Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Transformim Digjital- Stefan Andonovski
Ministër i Sportit- Borko Ristovski
Ministër i Energjetik- Sanja Bozhinovska
Ministër i Bujqësisë- Cvetan Tripunovski
Ministër i Kulturës dhe Turizmit- Zoran Lutkov
Ministër i Punëve të Brendshme- Pançe Toshkovski
Ministër i Arsimit dhe Shkencës- Vesna Janevska
Ministër i Sistemit Politik- Lupço Dimovski
Ministër i Marrëdhënieve mes Bashkësive- Ivan Stoillkoviq
Ministër i caktuar për implementimin e Dekadës së Romëve- Shaban Saliu.StrugaLajm

Më herët Mickoski kishte deklaruar se propozim përbërjen dhe programin e Qeverisë do t’i dorëzojë në Kuvend të martën pas çka do të caktohet seanca për përzgjedhjen e kabinetit të ri qeveritar.

In : Aktuale

Loading...
loading...