Ja emrat e ministrave të sigurt të LSDM-së

Oliver Spasovski do të jetë ministër i ri i punëve të brendshme. Dragan tevdovski do të jetë ministër i financave, Jovan Despotovski do të jetë ministër për transport dhe lidhje ose për shoqëri informatike varësisht nga marrëveshja me partnerët e koalicionit, raportojnë mediumet maqedonase duke u thirrë në burime të larta.Nëse ministria e shëndetësisë i takon LSDM-së, ministër do të jetë Venko Filipçe, shkruajnë mediumet maqedonase.Gazeta Lajm transmeton se ish ambasadori Nikolla Dimitrov pritet të jetë ministër i punëve të jashtme, Radmilla Sheqerinska ministre e mbrojtjes edhe pse të gjithë mendonin se do të jetë në resorin e punëve të jashtme ose në eurointegrime, kurse Teuta Arifi zv/kryeministre për eurointegrime. Lupço Nikollovski përmendet si ministër i sigurt i bujqësisë.Nëse ministria e shëndetësisë i takon LSDM-së, ministër do të jetë Venko Filipçe, shkruajnë mediumet maqedonase.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...