Ja kur do të rikthehen linjat e lira ajrore në Maqedoni

Linjat e lira ajrore, të cilat do të ndërpriten për shkak të krizës me Kovid-19 do të ripërtërihen menjëherë pasi të hapen kufijtë, paralajmëroi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve në Maqedoninë e Veriut, Bllagoj Boçvarski.

“Jemi duke punuar në fushën e kthimit të linjave ajrore, por kjo nuk është çështje e cila duhet të diskutohet në mënyrë të njëanshme, por ka të bëjë edhe me marrëdhëniet bilaterale midis dy vendeve. Kur do të hapen kufijtë dhe do të lehtësohen protokollet dhe si punonjësit shëndetësorë në dy vendet do të ofrojnë mundësi të lehta lidhur me krizën e Kovid-19, kështu ne do ta lehtësojmë këtë proces dhe do t’i kthejmë linjat ajrore”, tha Boçvarski në përgjigjen e pyetjes në shënimin e vendosjes së linjës së re ajrore të drejtpërdrejtë midis Shkupit dhe Kievit.StrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...