Ja kush do përfitojë 1000 denarë për 3 muaj nga qeveria

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale se Paketën e 26 masave të miratuara të qeverisë, përfshihet edhe masa ku
35 mijë qytetarë nga kategoritë e rrezikuara sociale do të marrin subvencione.

“Në këtë drejtim 35.000 qytetarë nga kategoritë sociale do të marrin subvencione, përkatësisht vauçerë në vlerë
prej 1.000 denarëve për tre muaj, ndërsa vauçerët do të shërbejnë për blerjen e prodhimeve ushqimore”, thuhet në njoftimin e MPPS-së.StrugaLajm

Nga MPPS sqarojnë se Paketa e qeverisë me 26 masa kap vlerën prej 400 milionë eurove dhe ka të bëjë me mbrojtjen estandardit të qytetarëve dhe stabilitet në ekonomi.StrugaLajm

Kujtojmë se qeveria ditë më parë miratoi 26 masa dhe vendime për të ndihmuar ekonominë në krizën që vjen nga pushtimi i Rusisë ndaj Ukrainës.

In : Aktuale

Loading...
loading...