Ja kush është kandidati i LSDM-së në Strugë

Vasko Ashtallkoski me shumë gjasë do jetë kandidat i LSDM-së në garën për Komunën e Strugës mëson Strugalajm.com.Ndërkohë pjesë e listës së këshilltarëve do të jetë edhe partia e Fijat Canoskit me tre këshilltar në pozicionin 4,6 dhe 7.Edhe pse taktizoi deri në momentin e fundit LSDM shkoi me një kandidat të profilit të ulët më shumë për të rojtur votat sesa për të fituar.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...