Ja mënyrat më të mira për të emigruar në Australi (FOTO)

Australia ka 16 të trashëgimisë botërore pronat e listuara me fshatra e saj historike, qytete aktiv, peizazhe të gjalla dhe florës dhe faunës ekzotike të gjithë duke shtuar të apelit të saj unik.

Konfirmohet si vendi ideal për këdo që dëshiron të bëjë gati valixhet, në sajë të pranimit të lartë të emigrantëve (0.89), të lirisë së lartë ekonomike dhe borxhit të ulët publik.

Toka e veçuar nuk është vetëm një nga vendet ku mund të emigrohet lehtë, por gjithashtu një vend i sigurtë për ta quajtur shtëpi. Është toka “e qëllimeve tuaja në jetë” më shumë se sa e ëndrrave. Arsim i mirë, objekte të mira mjekësore, njerëz të adhurueshëm. Mundësitë për punë janë të pafundme. Më poshtë janë mënyrat më të lehta për të emigruar në vendin e kangurëve.

1 – Paguani një avokat

Ekonomia australiane nuk ka qenë kurrë kaq e fuqishme dhe qeveria australiane po kërkon për njerëz të aftë me një specializim në shumë biznese dhe fusha tregtare. Për të emigruar mund të paguani një avokat të shtrenjtë ose të merrni këshilla nga konsulentët specialist të emigracionit australian për të parë nëse kualifikoheni.

Image

2 – Viza e Kualifikuar

Nëse pyesni në lidhje me aftësitë e punës të nevojshme për të emigruar në Australi, apo kualifikimet e nevojshme për të emigruar atje, atëherë duhet marrë parasysh sistemi i pikëve për aplikim për atë që njihet si Viza e Kualifikuar.

3 – Vizë punësimi

Një vizë punësimi australiane. Menaxherët, profesionistët e kualifikuar dhe tregtarët e aftë janë veçanërisht në kërkesë nën Programin e Vizës së Kualifikuar.  Skemat janë në dispozicion për viza të përhershme ose të përkohshme.

Image

4 – Një vizë pushimesh në AustraliStrugaLajm

Ka shumë njerëz që ëndërrojnë të jenë në gjendje për të emigruar në Australinë Perëndimore për motin e mrekullueshëm dhe shërbimet që ofrohen atje. Nëse je mes 18-30 vjeç dhe po kërkon të shpenzosh 12 muaj në Australi atëherë mund të kualifikoheni për një vizë pushimesh që janë në dispozicion çdo vit.

5 – Vizë familjare

Nëse keni një partner australian apo anëtarë të familjes tënde që janë vendosur në mënyrë të përhershme në Australi, ju mund të kualifikoheni për një nga vizat e lidhjes familjare. Aplikimi për të emigruar në Australi mund të bëhet online. Qeveria australiane inkurajon emigrimin për të bashkuar familjet.

6 – Vizitorë dhe turistë

Të gjithë udhëtarët, përveç qytetarëve të Zelandës së Re, duhet të marrin një vizë ose një autorizim udhëtimi për në Australi. Por tani nuk është nevoja të shqetësoheni për të vizituar Ambasadën Australiane ose Komisionin e Lartë për të marrë vizën. Ju tani mund ta merrni atë online.

Image

7  – Vizat e biznesit dhe të investimit

Nëse keni pasur një karrierë të sukseshme biznesi në një nivel të lartë ekzekutiv, apo thjesht si pronar i biznesit tuaj, ju mund të kualifikoheni për një nga disa vizat nën programin Australian të vizave të biznesit. Emigrantëve të biznesit u jepet leje e përkohshme për 4 vjet.

8 – Vizë pune e sponsorizuar

Nëse jeni një punonjës i cili ka lëvizur në zyrën e kompanisë tuaj që ndodhet në Australi, atëherë ju mund të aplikoni për vizën e punës të sponsorizuar nga Australia. Punëdhënësi juaj mund t’ju sponsorizojë juve, dhe nën atë sistem, nëse jeni profesionist, mund të emigroni në Australi me diplomë./syri.net/


Loading...
loading...©