Ja pse u sulmua Ziadin Sela nga “patriotët e VMRO-së”

Prej burimeve nga Kosova,deri tek redaksia e pressdailynews.com kanë arritur informacione se arsyeja për likuidimin e liderit Ziadin Sela janë 5 milion euro të cilat Gruevski ia kishte ofruar Ziadin Selës që të hyjë në qeveri me të.

Në perriudhën kohore kur presidenti Gjorgje Ivanov ia kishte dhënë mandatin Gruevskit, burimet flasin se deri tek Sela ka arritur ofertë që Gruevski është i gatshëm që ti japë 5 milion euro për të koalicionuar me të.

Nga burimet thonë se kjo ofertë është refuzuar nga Sela.Nga këtu filluan sulmet dhe largimi i Seles nga të gjitha mediumet.Rrahja në parlament ishte e lidhura me këtë ngjarje.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...