Ja qytetet nga janë 865 të infektuarit me Covid-19

Ministria e Shëndetësisë në Maqedoninë e Veriut ka publikuar rastet e reja të infektimeve me koronavirusit gjatë 24 orëve të fundit.

Sipas të dhënave të publikuara, në 24 orët e fundit janë regjistruar 865 raste të reja nga 2449 teste të kryera, përcjell INA .
Shkupi vijon me numrin më të lartë edhe ate afër se gjysma apo 397, ndërsa raste në numër të madh janë regjistruar në Tetovë, 95.
Ja radhitja e infektimeve të reja sipas komunave:

– Shkup 397
– Kumanovë 22
– Dibër 2
– Shtip 34
– Prilep 29
– Tetovë 95
– Strugë 7
– Veles 44
– Manastir 31
– Ohër 21
– Kavadar 26
– Gostivar 30
– Gjevgjeli 4
– Strumicë 37
– Kriva Pallankë 5
– Radovish 6
– Kochani 17
– Probistip 7
– Demir Hisar 2
Makedonski Brod 1
– Berovë 4
– Vinicë 6
– Dellçevë 6
– Kratovë 4
– Shën Nikollë 4
– Kërçovë 15
– Resnjë 5
– Negotinë 4

Gjatë 24 orëve të fundit, 10 persona kanë ndërruar jetë: 4 pacientë nga Shkupi (67, 58, 64 dhe 76), 2 nga Prilep (70 dhe 73), një pacient nga Manastiri (52), një nga Ohri (77), një nga Kocani (48) dhe një pacient nga Probishtipi (76). Të gjithë vdiqën në spital.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 359 pacientë të kuruar nga:
– Shkup 125
– Kumanovë 24
– Dibër 14
– Shtip 12
– Prilep 9
– Tetovë 34
– Struga 1
– Veles 4
– Manastir 9
– Kavadar 2
– Gostivar 4
– Gjevgjeli 7
– Strumicë 30
– Kriva Pallankë 2
– Radovish 4
– Kochani 32
– Probistip 1
– Berovë 2
– Valandovë 3
– Vinica 5
– Dellçevë 24
– Shën Nikollë 5
– Kërçovë 5
– Resnjë 1

Deri më tani, në mbarë vendin në total janë bër 251,848 teste të Covid-19.

Numri i përgjithshëm i të infektuarëve deri tani ka arritur 32436, numri i pacientëve të shëruar është 21090, numri i vdekjeve është 1004 dhe numri i rasteve aktive është 10342.

In : Aktuale

Loading...
loading...