Ja sa është mosha e personave që vdiqën nga Covidi brenda 24 orëve

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1176 teste dhe 387 raste të reja të COVID -19, ndërsa humbën jetën 35 pacientë.

Dhjetë pacientë nga Shkupi (46, 68, 79, 76, 76, 73, 48, 66, 71 dhe 66), tre nga Kumanova (67, 82 dhe 79), një nga Shtipi (79), dy nga Prilepi (68 dhe 69), një nga Tetova (84), një nga Velesi (73), dy nga Manastiri (88 dhe 77),

një pacient nga Ohri (82), një nga Kavadari (73), katër pacientë nga Gostivari (75, 73, 50 dhe 43), një nga Dojrani – PE Gjevgjeli (65), dy nga Strumica (48 dhe 75), një nga Radovishi (76), një nga Koçani (67), dy nga Berova (70 dhe 53) ) dhe dy pacientë nga Kërçova (54 dhe 70).

In : Aktuale

Loading...
loading...