Ja sa shqiptarë dhe maqedonas kanë votuar në Strugë deri 13.00

Deri në ora 13.00 në Komunën e Strugës kanë votuar 21 përqind e trupit votues rreth 12 907 persona.Sic mëson Strugalajm nga burime partiake në fshatrat me banorë shqiptarë kanë votuar rreth 5 mijë votues , në qytetin e Strugës 4191 votues ,në fshatrat e malësisë 1912 votues (Llabunishtit), ndërsa në ato me banorë maqedonas 888.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...