Ja sa votues kanë votuar në Strugë ,fshatrat shqiptare dhe ato maqedonase deri 10.00

Deri në ora 10.00 në Komunën e Strugës kanë votuar 7 përqind e trupit votues rreth 4310 persona.Sic mëson Strugalajm nga burime partiake në fshatrat me banorë shqiptarë kanë votuar 2213 votues , në qytetin e Strugës 687 votues ,në fshatrat e malësisë 687 votues, ndërsa në ato m e banorë maqedonas 294.Gjykuar nga krahësimi me 15 tetorin në Komunën e Strugës deri në ora 10 kanë votuar rreth 700 votues më shumë.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...