Ja se çfarë e ‘çmend’ femrën

Shumica  e burrave nuk dinë si t’i flasin grave të tyre. Kjo sepse shumë meshkuj kalojnë jetën, pa ditur si të tërheqin një femer. Këtu janë 10 këshilla që nuk do ju lejojnë të gaboni me gratë për t’i tërhequr gjatë kohës që jeni shumë afër njeri-tjetrit.

1. Ju duhet të flisni me tone emocionale, tema si: fëmijët, ambiciet e së ardhmes dhe për pasionet e saj. Këto tema “hapin portat” e saj emocionale.

2. Vajzat dëshirojnë djem që dinë t’i udhëheqin ato. Gjatë kohës që i flisni, përpiquni të mbani nën kontroll bisedën. Asnjëherë mos i lini ato të imagjinojnë se çfarë do t’i thoni.

3. Kushtoji shumë vëmendje mimikave ose komunikimit joverbal, gjatë kohës që një grua është duke ju dhënë juve. Ndërsa ju qëndroni shumë afër saj, aksidentalisht e pështyni apo e vini në siklet. Ajo do të reagoj, dhe këtë, ju duhet ta kuptoni pa e shprehur ajo.

4. Mbani mend këtë shprehej “Jo vetëm për qejf”. Gratë janë të tërhequra nga burra që edhe dinë të zbarisin. Por mos u përqendroni vetëm në shakat. Ju duhet të përqendroheni tek ajo çfarë mund ta eksitojnë dhe t’i jap kënaqësi më të madhe.

5. Ngacmoje! Një nga mënyrat që ju afrojë shumë me gratë, është duke filluar ta ngacmosh dhe të flirtosh me të. Kjo është një nisje gjithmonë e suksesshme. Silljani muhabetin për takimin dhe çdo temë që ju përfshinë të dyve.

6. Përdorni gjëra si “lexim i ftohët”. Gratë pëlqejnë shumë të dëgjojnë opinione rreth tyre dhe çfarë ju vlerësoni tek ato.StrugaLajm

7. Hyni në intimitet me të. Gratë ndizen nga meshkuj që dinë të sillen rreth bisedave shumë intime dhe personale.

8. Shmangni komplimentet për gratë e tjera. Gratë ia mbyllin dyert atyre meshkujve që sillen si nevojtarë.

9. Duhet të dini t’i flisni në një mënyrë që nuk i mërzit ato. Shmangni në mënyrë kategorike bisedën në formë interviste, duke i bërë vazhdimisht pyetje. Kjo i mërzit përherë ato, pasi i vendosni në një poricion “investigativ”.

10. Mos harroni! Në vendin që ta pyesni nga ç’vend jeni, bëni pyetjen ndryshme. Si p.sh nuk më ngjani si vajzat që janë rritur këtu. Kjo ju lejon juve të bëni vërejtje rreth saj dhe të tregoni personalitetin tuaj.

In : Aktuale

Loading...
loading...