Jeton Shaqiri reagon:Unë e mbështes Ramiz Merkon

Jeton Shaqiri

Gjithmonë përpara dhe të bashkuar, me ide të qarta dhe program politik progresiv, në fitore të tjera!
BDI gjithmonë ka qënë bartëse e proceseve më të rëndësishme për shqiptarët në R.e Maqedonisë së Veriut.

Çdo herë bashk me kryetarin e degës Ramis Merko dhe BDI- Strugë do të jemi pergjigjja më e mirë e gjithsecilit që ka qoftë edhe dyshimin më të vogël!

Struga mbështet Ramiz Merko – Faqja Zyrtare, unë dhe të gjithë qëndrojmë mbas tij!

Loading...
loading...Loading…


loading…