Kabllot në mes të rrugës Koroshisht-Livadhi rrezikojnë sigurinë e qytetarëve

Kabllot në mes të rrugës Koroshisht-Livadhi rrezikojnë sigurinë e qytetarëve

Kabllot   në mes të rrugës  për pak se kanë qënë me pasoja për një banor të Koroshishtit I cili mbrëmë me makinën e tij ka kaluar në aksin që vjen nga ky fshat në drejtim të Livadhisë. Mërgimtari A.K  për Strugalajm thekson se në momentin që po udhëtonte me makinë  kabllot kanë rënë në rrugë gjë që krijoi panikë dhe pasiguri por fatmirësisht e gjitha kaloi me dëmtime të lehta të makinës dhe pa pasoja të tjera.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...