Kaloi kufirin malit arrestohet nga policia e Stacionit të Frëngovës

Më datë 08.09.2022, në ora 13:30 në vendin e quajtur “Pishat”, në afërsi të kufirit shqiptaro-maqedonas, nga punonjës policorë të Stacionit Policor Frëngovë është ndaluar 44-vjeçari B.V. nga Republika e Shqipërisë pasi pas kontrolleve u konstatua se ka kaluar kufirin në mënyrë të paligjshme.

Personi i është dorëzuar zyrtarëve policorë nga Sektori për krim ndërkufitar, migrim të huaj dhe ripranim – Strugë për procedurë të mëtutjeshme, njofton MPB. (Fundi)

In : Aktuale

Loading...
loading...