“Kamera”do të tregojë kush i vuri zjarrin deponisë

Strugalajm nga burime brenda komunës mëson se para ca ditësh janë vendosur kamera sigurie në hyrje të deponisë. Për momenti po kontrollohen videot dhe sipas informatave të fundit janë vërejtur lëvizje njerëzish në momentin e ndezjes së zjarrit. Pamjet do bëhen publike dhe materiali i plotë do i jepet policisë për të zbuluar autorët.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...