Keni konsumuar shumë alkool, ja se si të rimerrni veten të nesërmen

Një natë e gjatë dhe konsumimi i tepërt i alkoolit zakonisht sjell pasoja të nesërmen sikurse të vjella, mundime, kokë dhembje dhe lodhje.
Këto ndjenja bashkë nuk përbëjnë ndonjë rrezik shëndetësor mirëpo më shumë sjellin lodhje dhe plogështi tek ata që përballen me një gjë të tillë, transmeton Indeksonline.

Mirëpo, ka diçka që ju ndihmon shumë për të rimarrë veten dhe ajo është banania.

Konsumimi i një banane apo më shumë gjatë ditës së nesërme pasi të keni pirë shumë alkool ju ndihmon që të kaloni më lehtë këtë gjendje.StrugaLajm

Për shkak të vetive të saj, banania ju ndihmon për të kaluar me lehtësi këto probleme që vijnë nga konsumimi i tepruar i alkoolit


Loading...
loading...