Konfirmohet Strugalajm:Katër persona dyshohen për zjarrin në deponinë e Strugës!

Katër persona shtetas të Shqipërisë janë ftuar për bisedë informative në stacionin policor të Strugës lidhur me zjarret e fundit në deponinë e Strugës ashtu sic edhe informoi dje Strugalajm. Zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimoski për Alsat konfirmoi se për momentin po zhvillohen biseda rreth përfshirjes së tyre eventuale në ndezjen e zjarreve. Deponia edhe sot lëshon tym ndërsa banorët në qytet dhe zonat përreth nuk mund të marrin frymë.

StrugaLajm
In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...